Contact

Vakantiesluiting

De praktijk  is gesloten en niet bereikbaar op 1 december en van 22 december tot en met 1 januari.

Adres

De praktijk is gevestigd op de tweede verdieping van Medisch Centrum Heideweg (Heideweg 246, 3825 ZM Amersfoort). U kunt bij het pand parkeren.

Openingstijden en bereikbaarheid

De praktijk is op dinsdag en woensdag geopend en bereikbaar via email: ilse@psychotherapiepraktijkdegroot.nl of telefoon: 06-40984869. Op andere dagen ben ik wegens andere verplichtingen niet in de gelegenheid contact met u op te nemen of op uw mail te reageren.

Tijdens therapiesessies en buiten openingstijden neem ik de telefoon niet op, dus dan kunt u een voicemailbericht achterlaten en bel ik u zo snel mogelijk terug.

NB: gebruik het bovenstaande emailadres niet om privacygevoelige informatie te versturen. Als u privacygevoelige informatie wilt mailen, stuur dan een email waarin u aangeeft graag een beveiligde email te ontvangen. Wanneer u vervolgens antwoordt op die beveiligde email dan wordt uw informatie veilig verstuurd.

Crisis

Wanneer u buiten openingstijden van de praktijk dringend psychische hulp nodig heeft, neem dan binnen kantoortijden contact op met uw huisarts of de POH GGZ. Buiten kantoortijden kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost in uw woonplaats. Huisartsenpost Amersfoort zit in het Meander Medisch Centrum en is bereikbaar op telefoonnummer 085-7731100.

Wanneer u kampt met suïcidegedachten en/of suïcideplannen dan kunt u 24/7 anoniem via telefoon of chat contact opnemen met 113 Zelfmoordpreventie. Het telefoonnummer is 0800-0113.

De Luisterlijn

Wanneer u behoefte heeft aan een vertrouwelijk gesprek, dan kunt u 24/7 contact zoeken via telefoon of chat met De Luisterlijn. In Amersfoort kunt u bellen met nummer 033 – 210 22 22. Ook is het mogelijk om via mail contact te hebben. Het mailadres is: ehulp@deluisterlijn.nl.

Het eerste contact

Wanneer u bent verwezen door de huisarts dan hoeft u geen contact op te nemen. Ik zal (op een van de dagen waarop de praktijk geopend is) contact met u opnemen om een afspraak te maken voor intake.

Afspraak afzeggen

Afzeggen van een afspraak kan uitsluitend telefonisch of via email (zie ook de algemene voorwaarden).